bumbionice

12 stegs program - Mot Självdestruktivitet

1.

Börja med att ta en titt på dig själv. Hur mycket tycker du att du är värd?
Har du kommit fram till inget? Bra, då kan du gå vidare till nästa steg.
2.
Det andra säger och eventuellt tänker är det viktigaste. Helst ska du veta vad de tänker innan de själva gjort det, så du har kontroll på vad som kanske kommer att hända härnäst.
3.
Du är inte lika viktig som alla andra, så det de andra vill att du ska göra är din lag. Följ instruktionerna från dem till punkt och pricka. Ifrågasätt inte.
4.
För att visa precis hur duktig du är på att göra andra nöjda - börja med en hobby som är för att göra dem nöjda, intala dig själv samtidigt att du gör det för din egen skull. Testa till exempel att gå ner 35 kg(fast du redan är normalviktig men de andra tänker ju att du är tjock så det är bäst att lyda) eller testa att ligga med alla som vill ligga med dig(det visar ju vilken underbar tjej du är som alltid ställer upp!)...Är hobbyn svårmanövererad så finns det droger och alkohol för att göra det lättare(det gör egentligen allt lättare, testa det!).
5.
Nu vet du att du inte är värd något, att människor är beroende av dina komplimanger och handlingar och att du lyckats skaffa en hobby som gör att alla känns enklare och gör att andra accepterar dig! Känns det fortfarande inte så bra som tänkt? Oroa dig inte, det kommer 6 punkter till om hur du kan gå tillväga.
6.
Lyckades du inte riktigt med att gå ner i vikt? Lyckades du inte riktigt genomföra alla sexuella handlingar de bad dig om? Vill du att de ska se hur misslyckad du känner dig över detta? Gå till Ica, köp engångsrakhyvlar(de skär djupast av rakhyvlarna och med kniv finns risken att det blir för djupt), sätt dig sedan i duschen(det är smidigast med tanke på blodet som ger fläckar) skär sedan så många skärsår som möjligt på valfritt ställe(armar är att rekommendera då de är mest synliga) låt ångesten över allt misslyckande flöda fritt och känn magin som såren dessutom ger, för ett ögonblick så gör såren lite ondare än ångesten(njut av den stunden).
7.
Förstod de inte att du mår dåligt över att du inte är som dem? Förstod de inte att du är ledsen över att ha misslyckats med göra alla till lags? Nej men gör ett nytt försök då(det kanske går bättre den här gången?), gör det lite som med att dra av ett plåster..gör det snabbt!
8.
Lyckades du faktiskt gå ner i vikt och ligga med 4 killar inom loppet av en vecka utan att råka ut för någon sjukdom den här gången? Grattis! Det är klart att det kanske behövdes någon drog eller alkohol för att klara det men hey, det var det värt! Vilket glädjerus! Men vänta lite, ingen tackar mig? Ingen berättar hur duktig jag var?
9.
Din livsstil har blivit att inte äta(ibland funkar det inte så det blir mer någon form av att inte äta på en dag och sedan hetsäta, men det funkar ju också), sex, alkohol och rock'n'roll(musiken förstår mig). Du är fri, du gör allt som du vill! Fantastiskt, ändå känner du någon form av tomhet, ångest?
10.
För att dämpa ångesten rekommenderar jag starkt ångestdämpande mediciner(strunta i det där snacket hos läkaren att det skulle vara något fel med din livsstil, du är ju en fri själ, se till att få medicinerna bara så vi kan börja leva!)
11.
Hjälper medicinerna lite i alla fall? Bra, då kan vi fortsätta leva i sann frihetsanda, fortsätt som du gör, gör allt som du tror att alla andra tänker att du borde göra! Klagar några av dina närmre på ditt beteende? De är bara avundsjuka, oroa dig inte, de förstår sig inte riktigt på dig bara. Sluta helt enkelt att prata med dem, visa att du bestämmer själv.
12. Har du gått ner? Har du ökat din lista med sexuella förbindelser? Lägger du ner hela din själ på att klara det? Hjälper alkohol eller droger dig med att utföra det? Funkar ångestdämpande tabletterna så att du inte behöver må så dåligt efteråt? Är du full av skärsår? Har alla dina tidigare vänner som inte förstår dig nu dragit dit pepparn växer? Toppen, du är nu fullutbildad i självdestruktivitet. Har du dessutom under tiden lyckats ha en relation med någon och förstått att alla slagen förtjänade du? Suveränt bra gjort! Men mår du fortfarande dåligt så finns det väl bara en utväg? Även om läkaren påstår att man kan välja att må på ett annat sätt med - så det finns väl kanske egentligen två vägar.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback